Liverpool – Basel

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Inför sista omgången i Champions League, tar Liverpool emot Basel på Anfield. Målfattig match? Matchen kommer vara helt avgörande för vilket lag som följer Real Madrid från Grupp B vidare i turneringen. Liverpool måste vinna för att nå åttondelsfinalerna, för Basel räcker det med oavgjort.

Liverpool har sedan den oavgjorda 2-2 matchen mot Ludogrets, spelat tre stycken premier league matcher, med två vinster och nu senast spelade man 0-0 mot Sunderland.  I Champions League har det inte gått något vidare, tre förluster, en oavgjord och en vinst.

Basel har det gått bättre för och de har istället två vinster. En mot Liverpool hemma där dom vann med 1-0, samt mot Ludogorets med 4-0. I Schweiziska Super League har man spelat två matcher sedan förlusten mot Real Madrid med 1-0 och vunnit båda.

Jag tror på en tuff match, där Basel kommer fokusera på defensiven då det räcker med ett kryss. Liverpool måste gå framåt, men måste samtidigt hålla tätt bakåt eftersom det kommer bli för tungt att vända matchen med 1-0-underläge. Jag spelar därför en liten insats på att matchen slutar med ett resultat på under 2,5 mål till 2,12 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Liverpool – Basel
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar