Real Madrid – Basel

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ett Real Madrid med stora problem får besök av schweiziska Basel i öppningsomgången av Champions League. Har spanjorerna blivit lite väl stora favoriter?

Real är i en minikris och har endast plockat ihop snåla tre pinnar efter lika många matcher i Primera División. Varningslamporna har egentligen blinkat sedan början av försäsongen, men inte fören nu har det blivit på allvar efter två raka förluster mot Real Sociedad och Atlético Madrid. Truppen är ju fylld av klasspelare, inte minst i offensiven. På pappret har man, enligt undertecknad, den klart bästa anfalls- och mittfältsuppsättningen i världen. Carlo Ancelotti tråcklar fortfarande med att få ihop kollektivet och frågan är om man inte har för många stora egon som konkurrerar om samma positioner. Dani Carvajal, Sami Khedira och Jesé Rodríguez är skadade. Skadeläget börjar alltså ljusna. De här spelarna klarar sig Ancelotti utmärkt utan.

Basel är lite av en eventuell uppstickare i CL-grupp B, där Real och Liverpool är självklara favoriter. Deras chanser att avancera ska inte överdrivas, men inte heller snackas bort totalt. Det är ändå en stark och välmående klubb. Vann Super League utan större problem förra året med sju poäng ner till tvåan Grasshopper. Dessutom var man nära att avancera vidare ur sin CL-grupp, men föll på målsnöret i sista matchen mot Schalke som gick vidare tillsammans med Chelsea. Väldigt, väldigt intressant var att man vann båda mötena med Chelsea, vilket var engelsmännens enda poängtapp i gruppen och Basels enda vinster. Så, storskrällar finns med i minnet. Färska sådana. Med sin tredjeplats hamnade man i Europa League, där det roliga tog slut i kvartsfinalen efter en enorm vändning av Valencia på hemmaplan. Som ni förstår är det ändå en klubb som kan utmana i Europa. I truppen saknas skadade Philipp Degen, Marcelo Díaz och Ivan Ivanov.

Att vi, på allvar, får 20,0 gånger pengarna för dnb-tvåan (pengarna tillbaka vid oavgjort) hos Unibet är ingenting annat än extremt vågar agerat av spelbolaget. Hade fortfarande varit väldigt nöjd om jag erbjudits 10,0 gånger degen för samma spel. En liten pollett in på det, då.

Som huvudspel testar jag Basel +2,5 mål till generösa 1,85. Basel har faktiskt inte förlorat med mer än två baljor på femton raka matcher i CL.

  • Match: Real Madrid – Basel
  • Spel: Basel +2,5 mål
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00, 16/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar