Roma – CSKA Moskva

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Många CL-matcher att titta över under onsdagen. Vi riktar strålkastarljuset mot dödens grupp och mötet mellan Roma och CSKA Moskva.

Bayern München, CSKA Moskva, Manchester City och Roma. Ja, ni förstår varför den här är utpekad som dödens grupp. Just Roma och CSKA räknas som de två sämre lagen och det vore lite av en skräll om någon av dessa skulle avancera vidare till åttondelsfinal. Vi har två lag som, i regel, skapar rätt få hörnor här och linan ligger, med all rätt, på 9,5 istället för ”vanliga” på 10,5.

CSKA:s hörnstatistik de senaste matcherna; fyra, fem, fyra, fem, tre. Inte direkt så att det är ovanligt få, men ska nämnas att man är spelförande i de flesta seriematcherna och skapar således oftast fler än motståndarna. I tre av matcherna har linan understigits. Här kan vi räkna med en hyfsat jämn batalj, även om Roma väntas äga lite mer boll.

Roma har på de fem senaste matcherna skapat noll, två, två, sju, tre hörnor. I fyra av matcherna har det blivit färre än tio hörnor. Underspelet betalar generösa 2,20. Synas.

  • Match: Roma – CSKA Moskva
  • Spel: Under 9,5 hörnor
  • Odds: 2,20 @ bwin
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 17/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar