CSKA Moskva – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Matcherna duggar tätt nu och Champions League-fotbollen är åter tillbaka i spel där vi nu inleder med den tidiga matchen på rysk mark. I grupp E gör CSKA Moskva och Manchester City upp om värdefulla poäng där det ena laget får ses med större möjligheter till att ha något att säga till om vad gäller ett avancemang. Det ryska försvarsspelet har inte varit märkvärdigt i dessa sammanhang där överspelet på motståndet blir någorlunda intressant.

CSKA går som bekant väldigt starkt på inhemsk mark, speciellt här i Moskva där man kan vara väldigt svårslaget, där man nu är uppe i 5 fullpoängare i följd med en fin genomkörare i helgen där Kuban kördes över med hela 6-0. Man har dock desto större svårigheter i Europa där man, precis som i fjol, har svårt att hävda sig i en svår grupp. Noll inspelade poäng över de två inledande omgångarna med en ännu större smäll i att samtliga hemmamatcher (i gruppspelet) kommer ske utan någon publik pga incidenter som inträffade i denna turnering under den förra säsongen. Hemmalaget kommer till spel, ur svenskt intresse, utan både Rasmus Elm och Pontus Wernbloom. Även Dzagoev, Panchenko och Vitinho stryks. Frågetecken på viktige Fernandes i försvarslinjen samtDoumbia på topp.

Manchester City, regerande Premier League-mästare, har inte riktigt prickat in och toppat nivån från fjolåret, men även om inledningen på det här gruppspelet har varit aningen svagt (en poäng av 6 möjliga hittills) med ett svårt utgångsläge så ser man ändå ut att ha fått igång anfallsspelet. 4 mål i helgen i hemmamötet med Tottenham där en glödhet Sergio Aguero i spetsen visade upp att han är i ett oerhört gott slag. Man har dock, likt motståndet, haft desto svårare att hävda sig i Europa där storsatsningen ännu inte har gett mer än en åttondelsfinal på 4 försök, samtidigt får det här ses som en mer överkomlig uppgift att jämföra med de övriga motstånden i gruppen.

CSKA, som har släppt in minst två mål i 7 av de 8 senaste CL-matcherna de har spelat, släppte in 5 bollar (Roma) i premiären och även om man inte gav upp något spelmål (Bayern) så släppte man ändå till 21 avslut mot ett motstånd som i princip ville dribbla in med bollen över mållinjen, annars kunde även det ha slutat väldigt illa. Man City är desto mer rakare på mål i sitt spelsätt och har ett antal alternativ framåt där en fullpoängare känns som ett måste inför fortsättningen. Moskva-laget är, av det man har sett, aningen för svagt även i den här upplagan av Champions League och nu åter utan publikstöd. Slagläge för Citys anfallsspel som borde kunna skapa tillräckligt för att täcka den här linan.

  • Match: CSKA Moskva – Manchester City
  • Spel: Manchester City över 1,5 mål
  • Odds: 1,65 @ William Hill
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18.00 21/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar