CSKA Moskva – Young Boys

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

CSKA Moskva var väldigt tillbakapressade i det inledande mötet mot Young Boys. De kunde emellertid vinna matchen efter självmål under stopptid. I ryska Premier League placerar sig CSKA på fjärdeplats. Huvudstadslagets mål är naturligtvis att vinna ligatiteln. Hemmalaget har klasser bättre spelarmaterial än dagens gäster och det var därför något oväntat att de sattes för sådan extrem press i Schweiz.

Young Boys behöver göra något utöver det vanliga för att spela hem en plats till Champions League-gruppspelet. Laget har förlorat åtta av deras tio senaste Champions League-kvalmatcher och brukar sällan imponera på bortaplan. Nu är de illa tvungna att blotta sig när matchen måste vinnas för chans på avancemang. Betydande risk att de kontras bort totalt, om det skulle stå oavgjort en bit in i matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ betway.

  • Match: CSKA Moskva – Young Boys
  • Spel: CSKA Moskva (1)
  • Odds: 1,83 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar