Garcia Lopez – Young

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Första spelet i Winston-Salem får bli i matchen mellan Young och Garica-Lopez, Donald ska man inte underskatta såhär års när han spelar på hemmaplan, då brukar han ställa till det för många.

I år så har det verkligen lossnat för Donald Young på ATP-nivå och där han har slagit en del rutinerade spelare. Han har redan 10-8 och under US Open-series så gick han och slog Benneteau och Anderson i Washington vilket inte alls är fy skam, dock fick han Dimitrov snabbt i Toronto men lyckades plocka ett set. Spelmässigt är han inte lik sig själv från förra året och det är dumt att jämföra. Stilen och kämpar glöden Donald har i år gör att han kommer att ta sig några steg även här i Winston-Salem. Nu möter han Garcia-Lopez som inte är någon jättebra hardspelare samt att han inte har spelat speciellt mycket denna säsong och dem matcherna han har spelat på det senaste har inte gått bra helt enkelt.

Donald ska klara linan mot en Garcia-Lopez som inte spelar på sitt favoritunderlag och inte någon vidare tennis för tillfället. Guillermo hoppade på tåget i Toronto och därefter har det bara blivit två matcher till, han vann igår mot tysken Brown. Idag blir det ett helt annat motstånd och mot en hemmaspelare som är påväg uppåt så har jag svårt att se att Garcia-Lopez på något sätt ska ta detta, förutsättningarna pekar åt vårat håll i alla fall. Inbördes möten på hard så har Donald vunnit och klarat linan på 2.0.

  • Match: Garcia-Lopez – Young
  • Spel: Young -2
  • Odds: 1,87 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar