Donetsk – Young Boys

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Shakhtar Donetsk är förmodligen den klubben som drabbats hårdast av konflikten i landet. De två senaste säsongerna har laget landat på andraplatsen i serien, efter att ha vunnit den fem år efter varandra dessförinnan. Gott om klass finns det dock fortfarande, vilket vi fick se när Malmö besökte Lviv Arena 2015 och förlorade med 0-4. Shaktar ska hålla ett par nivåer bättre klass än dagens motstånd.

Young Boys är långtifrån en lika anrik klubb och har faktiskt inte förmått att vinna den schweiziska serien någonsin, men kommit tvåa de två senaste åren bakom dominanterna Basel. Klubben är på uppgång, lovande; dock utan att ha nått nivån för att kunna utmana ute i Europa på allvar.

Jag Spelar på Donetsk -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Donetsk – Young Boys
  • Spel: Donetsk -1,0 mål
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar