Donetsk – Young Boys

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Shakhtar Donetsk är förmodligen den klubben som drabbats hårdast av konflikten i landet. De två senaste säsongerna har laget landat på andraplatsen i serien, efter att ha vunnit den fem år efter varandra dessförinnan. Gott om klass finns det dock fortfarande, vilket vi fick se när Malmö besökte Lviv Arena 2015 och förlorade med 0-4. Shaktar ska hålla ett par nivåer bättre klass än dagens motstånd.

Young Boys är långtifrån en lika anrik klubb och har faktiskt inte förmått att vinna den schweiziska serien någonsin, men kommit tvåa de två senaste åren bakom dominanterna Basel. Klubben är på uppgång, lovande; dock utan att ha nått nivån för att kunna utmana ute i Europa på allvar.

Jag Spelar på Donetsk -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Donetsk – Young Boys
  • Spel: Donetsk -1,0 mål
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 26/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!