Malmö – Shakhtar Donetsk

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Paris Saint-Germain och Real Madrid har redan stuckit ifrån på första respektive andraplatsen i grupp A och att de kammar hem biljetterna till CL-slutspelet är ganska otvivelaktigt. Ska flera rejäla skrällar till för att detta inte ska inträffa. För tillfället är Malmö före Shakhtar Donetsk i tabellen,med tre plusmål efter att torskat med två stycken 2-0 förluster mot de två andra nämnda konkurrenterna medan Shakhtar fallit dit med 0-3 respektive 0-4. Ödesmatch redan nu; förlust vore förödande för MFF. Ska man nå någonstans i Europa, då är det på hemmaplan, mot denna typ av motstånd som pinnarna ska trilla in.

Mot halvdant motstånd i europeiska mått mätt har Malmö ständigt underskattats inför hemmamatcherna – det har de dock sett till att utnyttja vid flera tillfällen. Shakhtar Donetsk är visserligen bättre än Malmö på pappret, men alltför mycket ska inte skilja dem åt och Shaktar borde ha oerhört stor respekt för sina motståndare efter de upprepade succéerna på Swedbank Stadion och deras egna tuffa start här i gruppspelet. Tror man är hyfsat nöjda med ett kryss på förhand.

Jag spelar Malmö +0,5 mål (asian handicap), pengar in vid hemmavinst och kryss till 2,10 @ bet365.

  • Match: Malmö – Shaktar Donetsk
  • Spel: Malmö +0,5 (AH)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 21/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar