Donetsk – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Shakhtar Donetsk slåss för att säkra deras plats i Champions League-slutspelet här ikväll, något som skulle vara en skalp. Om Napoli, som ställs mot Feyenoord borta parallellt med denna match, vinner medan Shakhtar förlorar byter klubbarna plats eftersom italienarna har bättre resultat i de inbördes matcherna. Oavgjort resultat i denna matchen räcker för avancemang, blir dock inte enkelt.

Manchester City är såklart en av de klaraste titelkandidaterna i Champions League efter deras starka och imponerande inleding på spelåret. Förutom att Premier League domineras med järnhand, har de vunnit alla fem CL-matcher, ofta med större siffror, och är sålunda klara för förstaplatsen i sin grupp. Startelvan som Pep Guardiola väntas presentera håller världsklass, är betydligt vassare än Shakhtars.

Jag spelar på Man City +0 (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Donetsk – Man City
  • Spel: Man City +0 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar