Donetsk – Man City

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Shakhtar Donetsk slåss för att säkra deras plats i Champions League-slutspelet här ikväll, något som skulle vara en skalp. Om Napoli, som ställs mot Feyenoord borta parallellt med denna match, vinner medan Shakhtar förlorar byter klubbarna plats eftersom italienarna har bättre resultat i de inbördes matcherna. Oavgjort resultat i denna matchen räcker för avancemang, blir dock inte enkelt.

Manchester City är såklart en av de klaraste titelkandidaterna i Champions League efter deras starka och imponerande inleding på spelåret. Förutom att Premier League domineras med järnhand, har de vunnit alla fem CL-matcher, ofta med större siffror, och är sålunda klara för förstaplatsen i sin grupp. Startelvan som Pep Guardiola väntas presentera håller världsklass, är betydligt vassare än Shakhtars.

Jag spelar på Man City +0 (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Donetsk – Man City
  • Spel: Man City +0 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!