Roma – Man City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag vänder vi oss till Stadio Olimpico där Roma kommer att ta emot engelska ligamästarna Manchester City i vad som kommer att bli en direkt avgörande match om vilket lag som kommer att ta den sista slutspelsplatsen bakom Bayern München.

Romas form ser bra ut för tillfället. Efter att man tappade poäng mot CSKA Moskva, så har man lyckats besegra Atalanta borta med 2-1 och även Inter hemma på Stadio Olimpico med 4-2. Nu senast stod man för en riktigt stark upphämtning efter att ha hämtat in ett tidigt 0-2 underläge till 2-2 mot Saussolo som spelat väldigt bra så här långt.

Manchester City är som många tippat med i toppen av ligan och i och att man besegrade Everton med 2-1 i helgen, så har man fyra raka vinster och ligger precis som Roma på en andraplats i Premier League. Tre poäng bakom serieledarna Chelsea.

I Serie A är Roma de bästa laget på hemmaplan med 7 vinster och en oavgjord. I Champions League körde man över CSKA med 5-1 på Stadio Olimpico samtidigt som man inte helt oväntat blev överkörda av Bayern. Manchester City å andra sidan har bara tagit en poäng på bortaplan i Champions League mot CSKA. Eftersom att Roma känns väldigt starka hemma nu och jag tror de vinner, väljer jag att spela på dem. Men jag säkrar med att spela Roma Draw No Bet till 1,77 @ NordicBet med en medelstor insats.

  • Match: Roma – Manchester City
  • Spel: Roma Draw No Bet
  • Odds: 1,77 @ NordicBet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 10/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar