Roma – Barcelona

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Roma inledde säsongen strålande och man har uppvisat en fin offensiv. Giallorossi brukar ju nästan alltid börja starkt numera för att att tappa mycket under vintern. I de inledande matcherna i ligan har offensiven varit bra, men kan ändå bli bättre, när till exempel Edin Dzeko kommer igång på allvar. Det som är frågetecknet för mig är dock defensiven där man har en sista utpost som inte håller måttet på den här nivån, allt för ojämn helt enkelt. Man saknar mittfältaren Miralem Pjanic vilket är ett avbräck, men man har dock bra ersättare. Även frågetecken för mittbacken Antonio Rudiger. Annars ser det bra ut och offensivt har man mängder med alternativ.

Barcelona är ju ett av världens bästa lag , jag tycker dock att man haft problem defensivt ett bra tag nu där backarna känns för svaga bakåt. Och defensiven har räddats många gånger av att man har en helt fantastisk offensiv där Neymar, Luis Suarez och Leo Messi är helt överlägsna som anfallare i världen. Man hade en tuff match i ligan i helgen borta mot Atlético Madrid där man vann med 1-2, Roma mötte en nykomling och vann ganska enkelt. Att åka till Italien och ta en 3 poängare är inte något man bara gör sådär utan man kommer nog få lite problem tror jag. Barcelona kommer vara utan försvararna Dani Alves, Thomas Vermaelen och Douglas samt målvakten Claudio Bravo.

Roma har börjat säsongen bra och man har en fin offensiv. Dock tycker jag defensiven är lagets svagaste del vilket lär bevisas med råge mot Barcelona, ellerhur. Och Barcelona har ju magisk offensiv för det mesta, men defensiven är även hos dom den svagaste delen. Jag spelar på att båda lagen gör mål här till oddset 1.83.

  • Match: Roma – Barcelona
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1.83 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar