Roma – Real Madrid

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Roma är förvisso långt ifrån den absoluta Europatoppen, men det finns definitivt potential att skrälla. Efter lagets förväntningar, har man presterat helt okej under spelåret; är inblandade i striden om tredjeplatsen i Serie A och löste, trots endast en vinst på sex matcher i gruppspelet, en slutspelsbiljett till kvartsfinalen. Roma är hemmastarka och löste bland annat oavgjort (1-1) mot Barcelona, som får betraktas som snäppet vassare än just Real, i gruppspelet.

Real Madrid finns det mer att önska av. De är, som nämnt, trea i Primera División – för en storklubb som Real är siktet alltid på titeln – medan förstaplatsen kneps i gruppspelet. Fem vinster, ett kryss och noll förluster blev det där. Till slutspelet kliver man in som den tredje största favoriten till att vinna hela köret. Givetvis ska Real ha favoritskapet, i hela dubbelmötet, men jag tror man kommer få det på Stadio Olimpico ikväll.

Jag kommer spela Roma +0,5 mål (Asian Handicap) till 3,20 @ bet365.

  • Match: Roma – Real Madrid
  • Speltips: Roma +0,5 (AH)
  • Odds: 3,20 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 17/2, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar