Valencia – Ajax

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencias CL-premiärmatch borta mot Chelsea lyckades spanjorerna vinna, med 1-0. Segern följdes upp med dubbla kryss tillika besvikelser mot Leganes och Getafe. Desto bättre besked lämnades när de besökte Athletic Bilbao under helgen, också en lika moralstärkande som imponerande trea. Valencia lyckas ofta tighta till dess ytor hemmåt med bravur. Här ikväll lär fokuset ligga på spelet bakåt.

Ajax succé i Champions League förra året hade ett pris och flera av de mest framträdande spelarna fick lämna för större klubbar. Känslan i laget verkar dock finnas kvar. PAOK och APOEL passerades i kvalet samt en 3-0-kross av Lille i premiären för ett par veckor sedan. Att det handlar om två lag som vann deras premiärer, innebär att de spelar utan överdriven press och per automatik inte måste jaga trean.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,75 @ bethard.

  • Match: Valencia – Ajax
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,75 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar