Monaco har föryngrat sitt lag från förra säsongen och på papperet ser det väldigt intressant ut, framförallt offensivt. Bernardo Silva och Ivan Cavaleiro visade sitt kunnande under U21-EM och sedan har Monaco lånat in Stephan El Shaarawy från Milan. Vi ska även nämna Mario Pasalic, närmast från spel i spanska Elche. Han gjorde målet för Monaco i första mötet och är ett framtidsnamn som lånas in frånChelsea. Det är en offensiv som lär vara bra idag om fransmännen ska kunna vända på steken, för två mål måste göras. Absolut ingen omöjlighet om vi ser till det första mötet där Monaco skapade en hel del chanser, men frågan är hur man ska kunna täppa igen bakåt i sin jakt på mål? Det var inget större markeringsspel på något av de tre målen som Valencia gjorde, så givetvis är det oroande när man nu måste gambla lite. Laget får klara sig utan mittfältare Moutinho och långtidsskadade Helder Costa.

Valencia fick ingen smakstart på ligasäsongen i Spanien då det blev 0-0 i premiärmatchen mot Rayo Vallecano. Trots att det blev mållöst så saknades knappast chanserna. Rayo hade två heta lägen som skulle resultera i mål och det hade även Valencia, men bollen ville inte in. Valencia ser inte lika stabila ut försvarsmässigt nu som under fjolårssäsongen, och mycket av det beror på att Otamendi stack tillManchester City. Mustafi och Vezo ser ut att få göra sin tredje match på en vecka som mittbackar, och givetvis kan det sitta i kroppen. Jag tycker inte heller att dessa herrar är några försvarsspelare av högre klass. Vidare så går målvakt Diego Alves fortfarande skadad och det blir troligtvis Mathew Ryan mellan stolparna idag, även där tredje matchen på dryga veckan för nyförvärvet från Australien.Jag tycker det varit en del kommunikationsmissar mellan Ryan och backlinjen och det lär ta ett tag innan man litar fullt ut på varandra, vilket inte är optimalt. Förutom Alves får gästande Valencia även klara sig utan Andre Gomes.

Förutsättningarna är väldigt enkla inför kvällens returmöte. Monaco måste in med minst två mål för att avancera, men måste då även hålla tätt bakåt. Att fransmännen gör två mål framåt ser jag inte alls som någon omöjlighet, men jag tror inte man lyckas hålla tätt bakåt i sin jakt på mål. Över 2,5 mål känns som ett mycket intressant spel och vi testar en högre insats på detta.

  • Match: Monaco – Valencia
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!