Ajax – Tottenham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ajax har naturligtvis chockat fotbollsvärlden med sina imponerade insatser i årets Champions League. Vändningen mot Real Madrid, ansågs avancemanget givetvis, vara helt sensationellt. Det slutade inte där. Efter kryss mot Juventus i Amsterdam reste man till Turin och vann. Därefter reste holländarna till London och lyckades nolla Tottenham (1-0). Laget har visat prov på en ruskigt bra kemi inom truppen.

Tottenhams form är inget vidare. Man reser till Amsterdam med tre raka förluster och offensiven har minst sagt lyst med sin frånvaro. Efter två röda kort mot Bournemouth, kunde gästerna noteras för sin trettonde förlust i ligan för säsongen, överlägset flest av alla de engelska topplagen. Positivt för Spurs är att Son Heung-Min återvänder i truppen efter att ha varit avstängd första mötet mot Ajax.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ bet365.

  • Match: Ajax – Tottenham
  • Spel: Ajax (1)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar