Ajax – Sturm Graz

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ajax bör betraktas som klara favoriter att avancera till tredje kvalrundan. Det stora utropstecknet för laget under transferperioden är att Daley Blind från Manchester United, kommit tillbaka till klubben och med det förvärvet hoppas man stärka upp en defensiv som haft stora bekymmer. Vänskapsmatcherna de senaste veckornas tid har lämnat klar bitter eftersmak med fyra matcher på raken utan vinst.

Sturm Graz har en del kapacitet och ska inte alls viftas undan som en lättviktare. De har sett solida ut under försäsongen, skrällt till det i flera matcher och kommer hit med bra känsla. Gästerna kan absolut peta in en boll, men det skulle mycket till för att laget håller nollan här. När Ajax spelar blir det mer eller mindre alltid mål, framåt som bakåt. Så har fallet blivit i åtta raka Champions League-matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Ajax – Sturm Graz
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar