Rosenborg – Ajax

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Rosenborg vann den inledande matchen mot Ajax (1-0) och leder inför returen på Lerkendal Stadion. Ett missvisande resultat, utifrån hur matchen formades. Utöver hemmalagets ineffektivitet var det det slarv som bäddade för målet, vilket Samuel Adegbenro stod för. RBK: skadesituation är lite oklar. Det är inte säkert att varken Helmersen eller Pål André Helland är med i laget inför denna match.

Ajax höll på att styra och ställde nästan helt på deras villkor i den inledande matchen, men de var dock mycket ineffektiva. Chanser på löpande band missades, flera brutala missar. Bollen ville helt enkelt inte in och det kan holländarna, för situationen de hamnat i, endast beskylla sig själva för. Ajax ska ha nog med styrka för att vinna matchen, trots bortaplan. De var dominanta hemma och ska kunna vinna här.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ betway.

  • Match: Rosenborg – Ajax
  • Spel: Ajax (2)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar