APOEL – Rosenborg

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

APOEL dominerar klubbfotbollen i Cypern och är ofta framgångsrika i Europa. Det inledande mötet vann dock Rosenborg med 2-1 och det var en fantastiskt viktig kvitteringsbalja APOEL fick in i den andra halvleken. Hemma har man ruckat på flera stora pjäser under 10-talet, till skillnad från bortaplan, där man varit tunna. Jag tycker man är underskattade och APOEL ska faktiskt ha en utmärkt chans att till och med vända på det här och avancera.

Rosenborg är etta i den norska serien när 17 matcher är spelade och kommer med all sannolikhet vinna den, om ingenting exceptionellt inträffar. I skandinaviska mått mätt är de en stormakt, men här är de långtifrån oövervinnliga, framförallt med tanke på att hemmamötet ”endast” vanns med 2-1.

Jag spelar raka ettan till 2,40 @ betsafe.

  • Match: APOEL – Rosenborg
  • Speltips: APOEL (1)
  • Odds: 2,40 @ betsafe
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar