APOEL Nicosia – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

APOEL tog en 2-1 vinst i den första matchen på MCH Arena och nu är det upp till bevis för Midtjylland som nog har större ambitioner än att åka ut redan i semifinalen. Förlusten berodde på en sämre period under tre minuter då en ytterback gjorde ett rejält misstag som ledde fram till 1-0, vilket dessutom var ett självmål. Danskarna hann knappt sura klart över det innan Tomas De Vincente fick promenera fram och stänka dit tvåan. Midtjylland var det bättre laget, men fick endast med sig ett mål till returen. Det kom dock slutminutrana och ger Midtjylland en viss push i ryggen.

APOEL gick vidare med hjärtat i halsgropen efter att besegrat Vardar med hjälp av sitt bortamål. Midtjylland har hunnit spela en match sedan mötet mot Apoel och det resulterade i en hemmavinst mot Odense med 1-0.  Mycket tyder på att danskarna är i grund och botten ett bättre lag än APOEL. På APOEL senaste 4 hemmamatcher i CL har det endast blivit 2 oavgjorda och 2 förluster. Jag kommer spela X2.

  • Match: APOEL Nicosia – Midtjylland
  • Spel: X2
  • Odds: 1,85 @ Betway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 4/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar