Midtjylland – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Midtjylland är regerande danska mästare och besitter stora kvaliteter. Klubben har inlett ligaspelet starkt och hittas i skrivande stund på andraplatsen i Superliga efter sju omgångar. Midtjylland kommer försöka dra ner på tempot i dagens match och hålla målprotokollet tomt. Hemmalaget gjorde nämligen två mål i bortamötet mot Malmö. Undviker man förlust här, är de nästan garanterade att avancera.

Malmö åkte ut ur Champions League-kvalet på grund av insläppt mål på hemmaplan. Det kan sluta på samma sätt även i Europa League. Därför borde Malmö gå in och anfalla för allt vad tygen håller. Laget vill hellre ta chansen att vinna matchen än att riskera ännu ett oavgjort resultat. Skåningarna har också goda chanser att vinna matchen. Risken finns emellertid att laget kryssar i ännu en avgörande match.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Midtjylland – Malmö
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:15, 30/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar