Man United – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United ska försöka vända på senaste torsken (1-2) mot Midtjylland på Old Trafford. Årets Man United har haft bisarrt stora problem och Louis van Gaal är en av de tränare som är närmast att få sparken. Greppet om femteplatsen i Premier League håller på att tappas och usla prestationer avverkar varandra. Med ett United som troligtvis kommer visa sig vara desperata, uppretade och revanschlystna, kan detta möte resultera i flertalet gula kort.

Midtjylland har fortfarande uppehåll och kickstartar i slutet av månaden. Där står man på en tredjeplats och siktet är på ännu en titel, men tufft kommer det bli i det jämna toppskiktet. För tillfället är Europaspelet prioritet ett. Midtjylland väntas backa hemåt och fajtas med näbbar och klor, använda alla möjliga medel, för att behålla ledningen från det första mötet.

Jag spelar på att det blir över 4 kort i matchen (insatsen tillbaka vid exakt fyra) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Manchester United – Midtjylland
  • Speltips: Över 4 kort (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 25/2, 21:05

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar