Man United – Rostov

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United har från sjätteplatsen i ligan goda möjligheter på CL-platserna. Senast spelade man oavgjort borta mot Rostov (1-1). Europa League är prioriterat för Manchester United och startelvan väntas bli toppad i returmatchen hemma på Old Trafford. Zlatan kommer med all säkerhet spela från start. Statusen i truppen för övrigt är också bra.

Rostovs situation i ryska Premier League är inte den bästa och laget är bara åtta i tabellen. Tabellen är emellertid väldigt tight. Rostov är betydligt bättre hemma i Ryssland än ute i Europa. Rostov borde väga rätt lätt här och de kommer dessutom till spel utan avstängda Timofei Kalachev och Aleksandru Gatcan, avstängda, samt Vladimir Granat och eventuellt Soslan Dzhanaev. Blytunga avbräck.

Jag spelar på 1/1 (halvtid/fulltid) till 1,80 @ Ladbrokes.

  • Match: Man United – Ladbrokes
  • Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:05, 16/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar