Man United – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Manchester United situation som såg ut som en någorlunda behaglig position bland topp-3, och en direktplats och ett återtåg tillbaka till Champions League, har dock inte gått inte riktigt gått i lås och inför förra helgens uddamålsseger borta mot Crystal Palace hade man förlorat 3 matcher i följd och det utan att lyckas göra något mål. Vill man undvika en kvalplats måste man fortsätta på vinnarspåret då man, utöver att man har en match mer spelad, placerar sig 2 poäng bakom Arsenal på tredjeplatsen.

Arsenal var också inne i en lysande period där man, utöver en plats i finalen till FA-cupen, med en fantastisk resultatrad där man hade tagit 28 poäng av 30 möjliga från sina 10 föregående ligamatcher inför hemmamötet med Swansea. Man lyckades dock inte förvalta sina målchanser och föll till slut via matchens enda mål, och därmed har målsättningen om att vara det laget som närmast placerar sig bakom ligavinnande Chelsea fått sig en törn. Man har dock alltjämt direktplatserna till Champions League i sina egna händer där man, trots förlust här, klarar sig via full pott i sina 2 återstående hemmamatcher.

Mycket står på spel om man vill undvika en kvalplats till Champions League och hemmalaget är nog aningen revanschsuget efter att ha förlorat en FA-cupmatch här för 2 månader sedan. Hela 10 kortpoäng (ett rött kort räknas som 2 till antalet hos Bet365) blev det den gången, och 7 av de 9 senaste mötena de båda lagen emellan har landat på minst 5 utdelade kort. Mike Dean, som är en av ligans mest anlitade domare på 28 matcher under den här säsongen, står som huvuddomare i den här matchen. Han är den som har delat ut flest gula- respektive röda kort på 122 respektive 8 st under säsongens gång – ett snitt på ca 4,6 kort per match vilket är förhållandevis högt. Överspelet på antalet kort synas med en gardering. Minst 6 utdelade kort i matchen, med insatsen åter vid exakt 5 kort, spelas med en medelinsats.

  • Match: Manchester United – Arsenal
  • Spel: Över 5 kort (AH)
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 17.00 17/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar