Man United – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester United kommer från en sen bortaseger mot Newcastle med 0-1. På de tio senaste spelade matcherna har man endast förlorat i en av dessa, borta mot Swansea (2-1). I FA-Cupen kunde man besegra Preston i 8-delsfinalen utan större bekymmer, man ägde matchen till stora delar och slutresultatet skrevs till 3-1.

Arsenal vann förra årets turnering, vilket var deras första titel sedan 2005. Arsenal kommer också från en seger, 1-2 borta mot Queens Park Rangers, där man avgjorde matchen i mitten av andra halvlek. Arsenal tog sig vidare till kvartsfinalen i cupen genom att besegra Middlesbrough på Emirates Stadium med 2-0.

På Old Trafford har United vunnit de senaste 6 matcherna mot Arsenal. Jag var inte imponerad av Arsenal när de tog emot Monaco, slarvigt och många bolltapp. Ett United som är vassa på snabba kontringar kan nog fälla Arsenal. Dessutom har Gunners oerhört svårt på bortaplan och inför ett kokande Old Trafford tror jag United avancerar till semifinal.

  • Match: Manchester United – Arsenal
  • Speltips: Man United DnB
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 9/3, 20:45

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar