Ajax – FK Rostov

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ajax har börjat resan tillbaka till stormaktstiden. Ett ung och talangfullt lagbygge har snickrats ihop och när holländarna är ena sidan av en match kan man alltid räkna med offensiv och glädjefylld fotboll. Ajax stod för en stark prestation i den tredje kvalrundan när man besegrade PAOK, från Grekland. I hemmamatchen mot PAOK radades målchanser upp och att det stannade vid endast en balja framåt kan förklaras i bristande effektivitet och otur med marginalerna.

Rostov har aldrig varit någon maktfaktor varken hemma i Ryssland eller ute i Europa och faktum är att detta är det första året de överhuvudtaget kvalificerat sig till Champions League-kvalet. Laget lyckades skicka ut Anderlecht med 2-2 hemma och en bortaseger med 2-0 i returen. I Rostovs inledande match mot Anderlecht visade de också att defensiven har vissa brister, två mål släpptes in på hemmaplan. Förra veckans seriematch mot Zenit förlorades dessutom med 2-3.

Jag spelar på Ajax över 1,5 mål till 2,01 @ betsafe.

  • Match: Ajax – Rostov
  • Speltips: Ajax över 1,5 mål
  • Odds: 2,01 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/8

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar