Midtjylland – APOEL

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Midtjylland har inlett säsongen med att ta två stycken segrar, först 2-0 mot Viborg hemma och sedan 1-2 borta mot Sönderjyske. Kollar man på de senaste 10 spelade matcherna hemma på MCH Arena så har man tagit 9 segrar, vilket är otroligt bra. Detta är ett tecken på att man trivs på hemmaplan och spelar med självförtroende. Förra säsongen placerade man sig först i Superliga och då vann man 16/17 hemmamatcher, vilket också är en stor anledning till att man vann serien. Laget blir att räkna med även denna säsongen. Man tog sig vidare i CL genom att slå ut Lincoln Red Imps. med totalt 3-0.

APOEL har ännu inte inlett sitt seriespel utan senast matchen var mot Vardar i CL där man gick vidare på att man gjorde mål på bortaplan (1-1). Hemmamötet slutade 0-0. Innan dess spelade man 4 träningsmatcher efter att säsongen var över, varav 3 stycken man förlorade (samtliga på bortaplan). Precis som Midtjylland, vann man cypriotiska ligan tätt före AEK Larnaca.

Midtjylland har 5 raka segrar, man är hemmastarka och det är inget fel på formen. Jag spelar Midtjylland, raka ettan.

  • Match: Midtjylland – APOEL
  • Spel: Midtjylland (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 28/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar