Malmö – Midtjylland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmös stora problem under säsong har varit deras defensiv med bara tre hållna allsvenska nollor. Det är enorm skillnad mot föregående säsong och samtidigt ett kvitto på att allting inte stämmer. På sistone har klubbens defensiva nyckelpjäser såsom Rasmus Bengtsson och Behrang Safari varit skadedrabbade. Ikväll är dock truppen åter intakt och skåningarna kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Midtjylland besegrades av Astana i kvalet till Champions League och där åkte laget ut på första försöket. The New Saints från Wales besegrades med totalt 5-1 i Europa League-kvalet, men det var snarare en dag på jobbet. Formen i danska ligan ser lovande ut med fyra vinster och ett kryss på de fyra senaste. Räknar med att Malmö går på stenhårt från början här 1-0 redan i första halvlek känns troligt.

Jag spelar på Malmö -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Midtjylland
  • Spel: Malmö -0,25 (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:15, 23/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar