Rosenborg – Celtic

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Rosenborg har vunnit Tippeligaen två år på raken. Norrmännen misslyckades med att avancera till Champions League och Europa League under föregående säsong. Rosenborg är formstarka, man har en vinnarmentalitet och innehar förstaplatsen i tabellen. Laget har inte heller förlorat på sju raka matcher och står givetvis stärkta av förra veckans oavgjorda resultat i Skottland mot Celtic.

Celtic är en anrik klubb som vunnit skotska ligan sex år i följd. Även om de inte håller i närheten av samma klass som förr, domineras den skotska klubbfotbollen med järnhand och förra året nådde man Champions League-gruppspelet. Det är på hemmaplan som Celtic kommer upp i standard och därför var det illa att matchen på Celtic Park inte vanns. Gästernas stjärna Leigh Griffiths lär missa matchen.

Jag spelar på att Rosenborg avancerar till 2,60 @ Unibet.

  • Match: Rosenborg – Celtic
  • Spel: Att avancera: Rosenborg
  • Odds: 2,60 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!