Rosenborg – Norrköping

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rosenborg lyckades förra året, plocka den första serievinsten på fem år. Denna säsongen är man efter 15 matcher in i ligaspelet, på toppen av kullen. Rosenborg är en förening som har dominerat den norska fotbollen genom alla tider. På 15 matcher i Tippeligaen har laget producerat 30 mål och endast släppt in 9 bollar.

Norrköping lyckades skrälla förra året och vann Allsvenskan. Dock har flertalet spelare fått lämna för utlandsuppdrag, men nivån har ändå hållits uppe och man jagar Malmö FF i toppen av serien. Däremot blev de av med såväl succétränaren Janne Andersson och skyttekungen Emir Kujovic under sommaruppehållet. Senast besegrade man Djurgården med 1-0. Ska IFK ha en chans att avancera vidare från det här dubbelmötet, handlar det om att inte åka på en blödning här i bortamatchen.

Jag spelar en liten slant på att matchen slutar under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Rosenborg – Norrköping
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 19:15, 13/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar