Norrköping – Rosenborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping har kniven mot strupen i kvalet till Champions League. Redan i första kvalomgången (även känt som den andra kvalomgången), stötte laget på problem, trots att de fick en förhållandevis gynnsam lottning. Man torskade borta mot Rosenborg med 3-1 och måste därför vinna med minst två mål för att kunna avancera vidare till nästa kvalomgång. Idag spelas dock matchen på Parken och jag tror att Norrköping är rejält revanschsugna och ska utan ha en chans att ta poäng här.

Rosenborg var utan tvivel det starkaste laget i senaste matchen. Rosenborg kan åka till Sverige och Norrköping med ett bra resultat i bagaget och kommer troligen spela en defensiv fotboll och därmed gå på kontringar. Att Rosenborg skulle spela så pass mycket bättre som i första mötet känns också som en ganska liten chans med tanke på att man bland annat har tre raka bortamatcher som spelats oavgjort, varav en är mot Östersund (1-1).

  • Match: Norrköping – Rosenborg
  • Spel: 1X
  • Odds: 1.62 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.15, 20/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar