Ajax – AZ Alkmaar

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Tvåan mot femman möts när Ajax tar emot AZ Alkmaar i holländska Eredivisie.

Ajax är tvåa, men förlorade med uddamålet mot Vitesse (0-1) förra veckan efter ett sent baklängesmål. Fyra pinnar har man ner till PEC Zwolle – och detta med en match mindre spelad. Man har en rad spelare borta, men ingenting nytt på tapeten på den fronten.

AZ är femma och innehar således en play off-plats till Europa League, men vid en trea här hakar man på i fajten om en direktplats till turneringen. Formen är okej och laget kommer från (3-1) – seger mot bottenlaget Heracles.

Ajax har haft en del problem med målskyttet på sistone och är samtidigt stabila bakåt. Lagets fyra senaste matcher har alla gått under 2,5 mål. AZs resultat har varit mer blandade på sistone och två av de fyra senaste har klivit under 2,5-målslinan. I Amsterdam tror jag att AZ kommer försvara mestadels för att få med sig en pinne hem. Under 3,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt tre) synas med en mindre insats till 1,90 gånger pengarna.

  • Match: Ajax – AZ Alkmaar
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp 20:45, 5/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!