Ajax – Excelsior

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Ajax innehar tredjeplatsen i Eredvisie. Senast lyckades de besegra tabellettan PSV med förkrossande 3-0. Laget har emellertid hamnat på efterkälken mot desamma och har åtta poäng att hämta in. Efter tre år följda av andraplatser är pressen stor på den anrika klubben, utifrån och inifrån. Tränaren Marcel Keizer som tillträdde i somras har lyckats undvika kritikstormar. Lagets form pekar uppåt.

Excelsior är rena motsatsen till Ajax, en liten klubb vars primära målbild är överlevnad i serien. Nu står klubben som elva med facit 5-2-8, om än inte utan press underifrån. Ner till kvalplatserna har man fyra poäng. Excelsior har trots allt visat upp stor arbetskapacitet och är sällan helt uppgivna. Inte en enda av årets 15 matcher har förlorats med siffror större än tre måls skillnad. Man ska inte bli utklassade här.

Jag spelar på Excelsior +3,0 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Ajax – Excelsior
  • Spel: Excelsior +3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar