Ajax – Benfica

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ajax imponerade i den senaste CL-omgången mot Bayern München (1-1-kryss). En klart godkänd insats trots bortaplan gör att klubben har gott självförtroende inför fortsättningen. Därefter har Ajax spelat två matcher i serien och vunnit med totalt 9-0 trots tufft motstånd. Man mötte Alkmaar och Heerenveen. Formen är givetvis mycket bra i denna stund. Joel Eltman och Boureima Bande är inte spelklara här.

Benfica har också prickat in formen. Efter sin tunga vinst borta mot Aten (2-3 efter en galen historia) har laget två raka vinster hemma i Portugal, däribland en tung bortavinst mot Porto. Det är med andra ord ett självförtroendestärkt lag som tar sig till Holland. Tyronne Ebuehi är skadad för gästerna. Ruben Dias är avstängd efter förra matchen. Trots lagens avbräck, är det i offensiven som styrkan finns.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Ajax – Benfica
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar