Benfica – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Benfica kan knappast vara tillfreds med deras prestationer i Champions League så här långt. Laget har dessutom tappat placeringar i inhemska Primeira Liga. Numer placerar sig Benfica på tredjeplatsen och har inte lyckats spela in några poäng i de två inledande CL-matcherna. Förluster mot CSKA Moskva, 1-2, samt Basel borta, 0-5. André Almeida är avstängd. Jonas och Julio César är förmodligen otillgängliga.

Manchester United har vunnit nio av deras elva tävlingsmatcher, spelat oavgjort i övriga två. United ser extremt solitt ut, de har både bredd och spets, vilket också innebär att de kan rotera i backlinjen utan att det direkt kommer tära på kvaliten. En styrka för United är att de kan hantera alla typer av matchbilder, laget kan föra matcherna, liksom vara tillbakalutade och kontra effektivt. Jag tror de kan gå långt.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betway.

  • Match: Benfica – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,85 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar