Benfica – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Inför matchen mellan Benfica och Juventus är första officiella matchen lagen emellan på nya Estadio da Luz. Historiskt har Juventus spelat mot Benfica fyra gånger tidigare och resultatet är mycket dåligt med 1-0-3 (V-O-F). Dessa matcher blir alltså nummer fem och sex i historien mot Benfica och förutom det så blir det första officiella matchen på Estadio da Luz och första matchen någonsin på Juventus Stadium lagen emellan. Förutom det så är ju Estadio da Luz arenan där Championsfinalen kommer att spelas och Juventus Stadium är arenan där Europa League-finalen kommer att spelas!

Juves senaste match mot Benfica är en vänskapsmatch och det är faktiskt Antonio Contes enda match mot Benfica som tränare samt enda matchen mot Juve för Benficatränaren Jorge Jesus. Juventus ställde upp som regerande italienska mästare för första säsongen sedan 05/06 och det var en match som bjöd på en del. Matri missade en straff och trots en del chanser blev det inga mål. Med lite mer än 87 spelade minuter gjorde Oscar Cardozo ett mål som verkade vara avgörande, men Contes Juve visade sig vara oslagbara ännu en gång då Krasic på tilläggstiden gjorde kvitteringsmålet efter otroligt fint förarbete av ynglingen Untersee.

Benfica, som föll i fjolårets final mot Chelsea ställs som sagt den här gången mot Juventus. Båda lagen är obesegrade i årets turnering. Jag tror det kommer bli en väldigt svår match för Juventus. Benfica visade i fjol, när de blev tvåa, att de tillhör favoriterna och andra sidan kommer Juventus vara extra motiverade eftersom man vill spela finalen på hemmaplan. Juventus har mer eller mindre redan säkrat sin seger i Serie A då de leder med 8 poäng till Roma och möter närmast Sassulo 4 dagar efter första semifinalen. Juventus har spelat stabilt hela året och jag ser dem som en trolig vinnare av Europa League. De kommer gå hårt från början och försöka få med sig ett bra resultat till hemma matchen för att därmed inte behöva gå för fullt på Juventus Stadium. Jag tror Juventus kan åtminstonde undvika förlust i denna matchen och kanske till och med vinna, för att sedan bara spela av returen. Jag väljer därför att Spela Juventus, Draw No Bet.

  • Match: Benfica – Juventus
  • Spel: Juventus (DnB)
  • Odds: 1,95 @ William Hill
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:05

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar