Real Madrid – Ajax

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrids drömmar om Primera Division-titeln, liksom Copa del Rey-bucklan är borta. Champions League är Marängernas sista hopp efter den senaste veckans El Clásico-förluster. Nämnvärt att klubben haft marginalerna på fel sida under dessa matcher. Häpnadsväckande att det inte blev ett enda mål framåt på dessa, sett till vad som faktiskt skapades i matcherna. Sergio Ramos medverkar inte ikväll.

Ajax har fortfarande en bra bit upp till den europeiska toppen. Hemma i Holland har klubben under de senaste åren prenumererat på silvermedaljerna och nu hittas de på andraplatsen, bakom PSV. Det är bara att höja på hatten för vad Ajax åstadkommit och framtiden kan komma att bli ännu ljusare för dem, men nu blir det att bekänna färg och tacka för deras medverkan i Champions League.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ betway.

  • Match: Real Madrid – Ajax
  • Speltips: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,67 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar