Real Madrid – Liverpool

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har skrivit historia via sina två Champions League-titlar och är såklart favoriter till att hämta hem den tredje, det skulle bli fjärde på Champions Leagues fem senaste upplagor, det är dock långtifrån skrivet i sten. Under de senaste åren har Real varit Europas dominanter, vilket resultaten i Champions League påvisar. Lagets vinnarkultur och erfarenhet ska naturligtvis inte underskattas.

Liverpool vann Champions League senast spelåret 2004/05 efter en final som blivit känd som miraklet i Istanbul, där 0-3 mot Milan blev till 3-3 efter fulltid och sedermera en vinst efter straffar. Offensivt bara osar det världsklass om såväl Real Madrid som Liverpool. Nu har Real hela truppen intakt, från att ha haft ett par frågetecken tidigare under veckan. Real Madrid ska vara det bättre laget i denna final.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ William Hill.

  • Match: Real Madrid – Liverpool
  • Spel: Real Madrid (1)
  • Odds: 2,20 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar