Barcelona – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Barcelona kommer plocka hem årets Primera División helt överlägset. 34 matcher har resulterat i 26 vinster, åtta kryss och inga förluster. Samtidigt åkte katalanerna på en rejäl käftsmäll borta mot Roma, redan i kvartsfinalen av Champions League, som innebar att deras resa tog slut, medan Real Madrid är finalklara i Champions League efter segrar mot exempelvis Paris Saint-Germain och Bayern München.

Real Madrid har inte varit i närheten av att ens skapa nerv i det hela, när de inte är bättre placerade än trea bakom Atlético Madrid och med 15 poäng som skiljer dem åt från just Barcelona. Gästernas enda match av verklig betydelse närmast är CL-finalen mot Liverpool. Årets omvända möte vann Barcelona med 3-0 och här ska de ha toppchans att besegra deras ärkerivaler på nytt. Motivation bör finnas.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Real Madrid
  • Speltips: Barcelona (1)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 6/5, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar