Juventus – Real Madrid

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus kommer självklart komma till kvartsfinalen i Champions League med stor revanschlust efter fjolårets förlust mot Real Madrid i finalen. Klubben har passerat Napoli i striden om Scudetton och det mesta talar för att dem kammar hem ännu en titel. Pjanic samt Benatia är avstängda. Bernardeschi, Sandro och Mandzukic är tveksamma för spel. Higuáin och Dybala finns emellertid tillgängliga framåt.

Real Madrid har fått en fantastisk fart på offensiven och står stärkta med fem raka vinster samt tio på de 11 senaste matcherna. En av de främsta anledningarna till det är Cristiano Ronaldo, som nätat i åtta matcher efter varandra. Defensivt har Real Madrid däremot visats oerhört sårbara, den stora orsaken till varför de haft sådana problem under spelåret. De har släppt in mål i 13/15 senaste matcherna.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: Juventus – Real Madrid
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 3/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar