M’gladbach – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Borussia Mönchengladbach plockade poäng, i italienska huvudstaden, i mötet mot Inter. Den matchen slutade med ett 2-2-resultat. Klubbens förutsättningar är tuffa framöver. Real Madrid möter man vid fel tillfälle, då Real förlorade första matchen i gruppspelet och sedan vann El Clasico senast. Hemmalaget möter ett taggat Real Madrid idag. Klubben måste helt enkelt vinna den här matchen.

Real Madrid och Zinedine Zidane lättades av El Clasico-segern. Trots alla titlar och fina framgångar med Real Madrid var den forne storspelaren i ett utsatt läge inför matchen. Det blev vinst och hoppet om att vända den negativa trenden lever. Nu väntar dessutom ett CL-möte tätt efter, med Mönchengladbach, som man måste göra en prestation värd att berömma i. Tre poäng här och man är med på banan.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ Unibet.

  • Match: M’gladbach – Real Madrid
  • Spel: Real Madrid (2)
  • Odds: 1,94 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar