Real Madrid – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid kunde ha satt spiken i kistan hemma mot titelkonkurrenten Barcelona förra veckan, men tappade 1-0 till 2-3. Därmed väcktes också toppstriden till liv på allvar. Det finns tendenser till titelfrossa från lagets sida. Givetvis starkt att komma tillbaka från El Clásico-förlusten med en 6-2-vinst borta mot Deportivo La Coruna. Real Madrid var dock hyfsat loja i matchen. Slut på bensin.

Valencia är en klubb som alltid vill utmana om Europaplatserna, men har under stora delar av året varit nere i bottenträsket. När Valencia når upp i nivå, då är de fantastiskt fina att skåda. Viss motivationsbrist verkar ha slagit till, men att ha chansen att knäppa Real Madrid på näsan inför publiken på Santiago Bernabéu borde vara nog med tändvätska. I den här typen av matcher kan de växla upp.

Jag spelar på Valencia +2,5 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Valencia
  • Spel: Valencia +2,5 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:15, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar