Real Madrid – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid är drabbade av stora avbräck och kommer ställas inför vissa problem när Valencia står för motståndet. Trots att Ronaldo missade premiären och väntas missa matcherna närmast, kom mästarna undan med en stabil trepoängare borta mot Deportivo för exakt en vecka sedan. Inför denna matchen kommer inte heller en utav ”Los Blancos” bästa defensiva spelare, Sergio Ramos vara tillgänglig för spel.

Valencia hoppas kunna studsa tillbaka från förra säsongen, där laget svek stort och hamnade på undre tabellhalvan av Primera División. Kvalitet finns i truppen, kanske till och med för att kriga om platserna ut i Europa. Deras premiär slutade i en 1-0-vinst när Las Palmas gästade Mestalla. Valencia brukar ställa till med en hel del problem för Real Madrid, som bara vunnit tre av de nio senaste inbördes mötena.

Jag spelar på Valencia +2,25 (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Valencia
  • Spel: Valencia +2,25 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:15, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar