Levante – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Levante hittas krigande i bottenstriden av Primera Division, vilket också var väntat för nykomlingen. Det är dock förhållandevis sällan som man blir helt bortspelade i matcherna. Klubben har exempelvis spelat tio matcher oavgjorda och bara släppt in 30 mål, vilket är klart minst i nedersta skiktet av tabellen. Deras form är ganska dålig. Hemmalaget kommer förmodligen bli krossade av marängerna ikväll.

Real Madrid har varit en besvikelse i ligaspelet. Champions League-mästarna har numer 19 poäng upp till serieledande Barcelona, dock med en match mindre spelad, och titeln kan således viftas undan som en ren och skär omöjlighet. Laget stog dock för årets kanske bästa insats för exakt en vecka sedan. Toppkonkurrenten Valencia snurrades upp och vinstsiffrorna skrevs till 4-1 på bortaplan.

Jag spelar på Real Madrid -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Levante – Real Madrid
  • Speltips: Real Madrid -1,5 (AH)
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar