Real Madrid – Alaves

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid fortsätter stråla i Primera Division och förlusterna kommer inte direkt på löpande band. Real Madrid har såklart bra möjligheter att ta ett hårdare grepp om ligatiteln ikväll. Mycket stämmer för hemmaklubben och formen är strålande, både i ligaspelet och mot Alaves överlag. Alaves är den kommande motståndaren för huvudstadslaget och givetvis ska trepoängaren inkasseras här.

Alaves har sex poäng ner till strecket med fyra omgångar som återstår. Man ligger på hyfsat säker mark trots allt, men en vinst i någon av matcherna är mer eller mindre ett måste. Alaves ser dock inte ut att må speciellt bra för tillfället, när man har radat upp fem raka förluster. Och att det skall bli någon vinst mot Real Madrid under fredagen, händer inte. Ligans formstarkaste lag möter det minst formstarka.

Jag spelar på Real Madrid -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ bethard.

  • Match: Real Madrid – Alaves
  • Spel: Real Madrid -1,5 (AH)
  • Odds: 1,74 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 10/7

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!