Huesca – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Huesca är nykomlingar, tillika tabelljumbo i Primera Division. Sedan premiären har laget inte vunnit en enda match och det ter sig ganska uppenbart att de inte håller för konkurrensen i spanska högstaligan. Förlusterna radas upp med enstaka kryss här och där. Bättre självförtroende fick klubben knappast i samband med torsken nu senast mot Athletic Bilbao i veckans cupretur. ”Oscenses” är formsvaga.

Real Madrid har inte förmått att hålla standarden sedan Cristiano Ronaldo lämnade för Juventus. Inte i närheten. Om inte annat så avslöjas det av femteplatsen som klubben parkerar på i tabellen. Nu verkar ”Marängerna” också ha hittat formen. Den brutala 0-3-förlusten borta mot Eibar, blev till en 2-0-vinst borta över Roma och därefter en med samma siffror när Valencia kom på besök till Santiago Bernabeu.

Jag spelar på Real Madrid -1,5 (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Huesca – Real Madrid
  • Speltips: Real Madrid -1,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:15, 9/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar