Real Madrid – Valencia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrids seger i Champions League mot Roma, nu i veckan var givetvis mycket viktig. Nya tränaren Santiago Solari fick se klubben förnedras av Eibar förra helgen (3-0). Varningssignalerna höjdes, men marängerna revanscherade sig. Man tog en 0-2-seger på Stadio Olimpico. I matchen innan besegrades Viktoria Plzen, som gav både Roma och Real avancemang, således kunde Real spela avslappnat.

Valencia har haft ett väldigt tufft år i ligan, efter att stundtals till och med hotat om titeln året innan. Det stora problemet för Marcelinos manskap har varit målskyttet, och att konvertera oavgjorda matcher till vinster. Hela åtta oavgjorda har spelats, mest i ligan tillsammans med Athletic Bilbao. Före 3-0 segern mot Rayo Vallecano förra veckan hade laget också gjort allra minst mål i ligan med endast åtta baljor.

Jag spelar på Valencia +1,5 mål (Asian Handicap) till 1,62 @ NordicBet.

  • Match: Real Madrid – Valencia
  • Speltips: Valencia +1,5 (AH)
  • Odds: 1,62 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar