Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid innehar andraplatsen i Primera Division med samma antal poäng som ligaettan, Barcelona. Senast blev klubben dock helt utklassade av Sevilla på Ramón Sánchez Pizjuán. Real Madrid hamnade i 0-3-uppförsbacke under första halvleken, vilket också blev slutresultatet. En mardrömsmatch för vilken klubb som helst. Det var dock en insats under all kritik ifrån en utav ligans storlag.

Atlético Madrid har samtidigt kunnat knappa in genom två raka serievinster, klara sådana mot Getafe respektive Huesca. Dessutom vann gästerna i Champions League-premiären mot Monaco och jätten har vaknat till liv med nya triumfer i sikte. Den absoluta ligatoppen är inom räckhåll här och en skräll i detta möte skulle innebära att Real passeras i tabellen. Real och Atlético har varit jämna på sistone.

Jag spelar på Atlético +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: Real Madrid – Atlético
  • Spel: Atlético +0,5 (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 29/9

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!