Real Madrid – Atlético

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrids räddning för den misslyckade säsongen är Champions League. Laget har redan ena foten i semifinalen efter att ha städat av Juventus på bortaplan (0-3). En titel där Real kan komma undan med att ha blivit totalt bortgjorda av Barcelona i Primera Division. Laget och speciellt Cristiano Ronaldo kan producera mål framåt. Portugisen i nuvarande form, garanterar målproduktion.

Atlético Madrid har mer att spela för ute i Europa, om än i Europa League. Veckans inledande möte mot Sporting, också kvartsfinal, vann de med stabila 2-0. Allt talar för semifinal. Griezmann och Diego Costa kommer att vara ett orosmoment för Real under hela denna matchen. Real Madrid har inte varit allt för stabila bakåt, laget har släppt in minst ett mål, i 12 av deras 14 senaste ligamatcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,70 @ betsson.

  • Match: Real Madrid – Atlético 
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 8/4, 16:15

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar