Besiktas – Genclerbirligi

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Besiktas brukar oftast slåss tillsammans med Galatasaray och Fenerbahce om den turkiska ligatiteln. Under nuvarande säsong ser emellertid situationen annorlunda ut. Klubbarna som visat framfötterna, är Sivasspor och Basaksehir. Visserligen har de senare varit med i toppen under en längre tid, men det förvånar att se dem tre nämnda toppklubbarna där nere. Man ligger just nu femma i ligan.

Genclerbirligi är absolut inte ett lätt motstånd att få möta, men här ser jag ett litet övertag för Besiktas. Ett spel på rak seger för Besiktas sitter i tre raka matcher lagen emellan. Dessutom är hemmalaget ett av ligans starkaste. På Vodafone Park har de spelat in fem segrar, två oavgjorda och en enda förlust. Här behöver de vända på en negativ period som de hamnat i och behöver därmed få med sig en vinst.

Jag spelar på raka ettan till 1,51 @ betsson.

  • Match: BesiktasGenclerbirligi
  • Spel: Besiktas (1)
  • Odds: 1,51 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 27/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar