Besiktas – Göztepe

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Besiktas är storfavoriter inför torsdagens möte mot Göztepe. Hemmalaget har inte lyckats presterat på den nivån som Besiktas vanligtvis brukar hålla. Hemmalaget är betydligt starkare i hemmaborgen än på resande fot. Laget har vunnit sex av deras nio ligamatcher på hemmaplan denna säsongen, som gör laget till det femte bästa hemmalaget i säsongens ligaspel. Senast slogs Kayserispor, 4-2.

Göztepe innehar 18:e plats i tabellen med 14 inspelade poäng. I Super Lig är det hela fyra lag som trillar ned och därmed ligger Göztepe i farozonen just nu. Gästernas ligaform är inget att hänga i granen. Dem har endast en seger på deras nio senaste ligamatcher. Med två raka förluster väntar en tuff bortamatch mot storklubben Besiktas som borde ligga betydligt högre upp än vad dem gör.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ bethard.

  • Match: Besiktas – Göztepe
  • Spel: Besiktas (1)
  • Odds: 1,62 @ bethard
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:00, 23/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar